onsdag 29. februar 2012

Meant to be...

Litt romantikk i anledning skuddårsdagen:

Det var meningen at min kjære og jeg skulle finne hverandre. Hvem kan tvile på det når de ser bildet av gyngestolene våre?


Den blå har Chriss alltid hatt på hytten. Der satt bestemor og skuet utover i havgapet. Den brune har stått hos meg hele livet. Da jeg var liten hadde den akkurat samme blåfarge som den andre! Men med tiden har den vært gjennom ulike faser, bl a en lekker lavendellilla 80-tallsperiode før den engang på slutten av 90-tallet gikk inn i en mørkere voksenfase... Kanskje de to stol-brødrene snart må gjenforenes skikkelig med en felles farge? Forslag?



Ingen tvil om at disse to hører sammen i hvert fall!

Stolene står og holder hverandre kjærlig i hånden på hytten. Og hytten, den begynner å bli ganske koselig etterhvert! Den har de siste årene møysommelig beveget seg fra mørkt furu-mareritt til vår egen lille sommer-idyll. Er fortsatt mange ting vi har lyst til å gjøre, men noen prosjekter må man vel spare til rastløse dager når hus og hage er ferdig?


Det første vi gjorde var å kjøpe ny sofa. Med plass til alle og krok til armkrokkos. Og det første minstejenten gjorde, var å tegne på armlenet med kulepenn... Hvis jeg lar henne tegne litt mer, har jeg da god nok grunn til å snike inn det hvite trekket som min kjære ikke ville ha???

Bildene på veggen er forresten malt av min gode venninne Reidun Bjørke.



Noe av det deiligste med å ha en hytte, er at her kan man ta den helt ut i forhold til alt man egentlig liker, men liksom ikke kan ha hjemme... Så soverommet er malt i fargen Aladdin og den er helt herlig! (Og enda et pluss er at jeg nå ikke drømmer om millioner av furukvist når jeg sover der...)

Det eneste kjipe med soverommet akkurat nå:


Minstemann sover også der... Et lykkelig "hei mamma!" fra en liten hjerteknuser er veldig skjønt, men ikke klokken 0430...

Blir det for gale, kan jeg alltids flytte meg inn på gjesterommet (hvis det ikke er gjester der da). Der inne er det kjempegod plass! Sengen er på størrelse med et gjennomsnittlig skolepennal og rommer både deg, en blyant og et viskelær på en gang!


Resten av hytten må jeg nok gnite på - ellers har jeg jo ikke noe å skrive om i påsken?

Håper alle har hatt en flott skuddårsdag - noen som har fridd? Noen som har fått 12 par hansker? Vurderte å finne på noe, men har ikke plass i gangen til så mange hansker...

:-) AB

mandag 13. februar 2012

Når 2 skal dele rom... Del 2

Når to skal dele rom.....


...hender det rett som det er at de vekker hverandre på tidspunkter hvor det ikke er meningen at man skal være våken.

Når to skal dele rom...


...får mor og far til stadighet besøk i sengen midt på natten av små mennesker med rosa dyner, kosedyr og særdeles urolige sovevaner. Og da blir kvaliteten på søvnen deretter...

Når to skal dele rom....


...blir mor og far desperate og går løs med kubein og slegge på husets siste tilgjengelige hjørne...

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...tilkalles snekkeren med bønn om EKSPRESSLEVERING!

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...har ikke guttene lenger gardiner med perler på, men tøffe små bamser snedig festet med maskuline nøkkelringer (kjappeste gardin-styling ever?).

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...avslutter skjortene sitt naboforhold til rosa kjoler og blonder...

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...er det faktisk LOV TIL å klistre klistremerker på veggen (men denne tillatelsen gjelder selvsagt bare mor...) JIPPI!

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...blir det skapløsning av kjøkkenskap - fordi man bare har så mye dybde, så mye høyde og så mye bredde tilgjengelig - og fordi man MÅ ha en bokhylle mellom skapene... Og fordi lommeboken skriker etter at snekkeren har hatt ekspresslevering....? Men det ble jo veldig bra!

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...får mor og far atter en gang soverommet for seg selv. JIPPI! og vi begynner å ane konturene av et liv hvor det faktisk vil være nødvendig med vekkerklokke. Oh hvilken luksus!

Og gjenerobringen av soverommet er behørig feiret med bestilling av nye nattbord / vegghyller / hus fra Ferm Living. Og hvor godt kjenner dere meg??? Hvilken farge er det på bakveggen i de nye hyllene???

Ha en fin uke! Det nærmer seg vår!
Studio 5 - Oak