søndag 28. oktober 2012

Endelig! Give away hos Birthemor!

10 000 besøk på siden min! 10 000 er et stort tall! og store tall må feires! I god bloggerstil er det selvsagt du som får gavene. Se litt lenger nede på siden alle de nydelige tingene min gode og flinke venninne Marit har laget. Nesten så jeg vil ha dem selv...

Men først må jeg fortelle: et av barna her i huset mener moren er blitt sprø. Nå er grensen altså nådd!


Kan jo forstå henne... Når mor trekker en slitt, malingsflekket stige inn i huset... Hadde vel ristet på hodet hvis min mor gjorde sånt og...Ikke skal hun pusse og male den heller... Synes den er fin sånn som den er! Med rester av maling fra alle fargene huset har hatt siden det ble bygget i 1924! Lyseblå, gusjegrønn, hvitt...Hadde denne moren enda bare satt stigen opp mot veggen og hengt sjal eller smykker på den slik normale folk gjør. Men neida. Hun henger den på veggen! På tvers!!!Og rammer inn de skjønne alldeles-fersk-og-nyfødt-bildene av barna sine i den samme gamle slitte stigen...
Og så synes hun det er fint?!? Jaja...

Men lesere på bloggen sin har hun visst! Uansett hvor sær man synes hun er... Tid for fest!
Når 10 000 sidevisninger rundes kan du vinne! Ja du!!Og hva kan du vinne? Verdens fineste veske sydd av Maroso. Har egentlig lyst på den selv! Men har lovet den bort og holder det jeg lover!Vesken er foret og har en fin lomme inni.


Og se på de skjønne babytøflene! Nesten så man kan ønske seg en liten baby til... Men bare nesten. Men for dere som har eller skal få baby, må jo dette være topp! Eller en gave?


Og med denne sommerlige brødkurven kan du mimre om sommeren som var og glede deg til sommeren som kommer!

Hva må du gjøre for å vinne? Skriv en kommentar på dette innlegget og fortell meg hva du ønsker deg og en setning om hvorfor akkurat du skal få den. Forstått? Lykke til! Trekker neste helg! Og husk: Det er gratis!

Og hvis du ikke vinner? Da kan du bestille dine egne fine ting fra Maroso, sydd akkurat slik du vil ha dem. Til priser du kan leve med. Du finner henne på bloggen Solplassen: www.hageblogg.blogspot.com Mest om hage der akkurat nå, men syting kommer! Ps. Da mener jeg ting man syr, ikke ting man syter om..

8 kommentarer:

 1. Jeg hadde tenkt å skrive at jeg fortjener den vesken fordi jeg eier smertelig få vesker, men det ville vært løgn! Derfor; Den vesken trenger meg! Fordi jeg kan tilby den en hel haug av veskevenner den kan henge med når det ikke er dens tur til å luftes :)

  SvarSlett
 2. Vesken var jo bare lekker :)
  Den blir jo en oppvekker.
  Passer til det meste.
  Den ønsker vel de fleste seg.
  Akkurat som meg.
  Håper at de finner veien til meg.
  Da blir jeg ikke trist og lei.
  Klem fra meg til deg.

  SvarSlett
 3. Kjære Birthemor,
  Gratulerer med dagene!

  Først av alt vil jeg bare si at du trygt kan fortsette med å være crazy, gal, ja til og med vettlaus så lenge det ender opp med slike vakre kreasjoner som denne bokstavelig talt forbilledlige stigen! At du tar vare på husets historie er HELT korrekt.

  ["i like"]

  Når det gjelder premiene har jeg lyst på ALLE 3!!!

  Vesken er perfekt for en Blomsterstjerne med sitt yndige blomstrede motiv og en perfekt innerlomme til å gjemme Blomsterstjernemasken i når man ikke er på oppdrag. Småskoene kan jeg enten bruke selv (mine føtter har vært innbundet som hos kineserne siden fødselen) og dessuten mangler vi jo 2 barn på å få komplett samling slik du har.... Og se for deg den brødkurven stappet med Blomsterstjernens Julemannscones!?! Jeg sier ikke mer...

  Det viktigste for meg er ikke å delta, men å vinne!

  God dag,
  ✿★


  SvarSlett
 4. oioioi, dette kommer til å bli vanskelig! Dere er jo like godt argumenterte alle sammen! Loddtrekning ser ut til å bli en aktuell løsning... Vi får se hva uken binger. Men foreløpig har dere jo 33,333333333 % sjanse hver til å vinne!!! :-)

  SvarSlett
 5. Hei det er jo akkurat den vesken eg ville kjøpe hos Marit!! Yohooo rett farge og alt, elsker blomstermotiv ;) Det motivet var foreløpig utsolgt, så håper at eg kan være den rette vinner av veska, hadde funka kjempefint for meg ;)

  Klem fra Ingebjørg ;)

  SvarSlett
 6. Dette ble ikke lett. Har lyst til å gi gaver til dere alle! Skal klippe opp navnelapper og trekke en av kveldene - må bare rive meg løs fra tidsklemmen først. Samt skaffe flosshatt til lappene og politimann til å overvåke at alt går rett for seg... Dere hører fra meg!

  SvarSlett
 7. Jippi Pippi!
  Jeg vant <3 Kanskje den romantiske vesken kan inspirere meg til å bli mer romantisk selv..(glemte årsjubileum for frieri igår. Stor skam med tanke på frieridatoen 11.11.11)
  Klem fra Lill

  SvarSlett
 8. Jeg har lett og lett etter noen som "hører fra seg". Men uansett hvor mye jeg har lett har jeg ikke hørt et kløyva ord... Hva gjør vel det når blikket taler for seg selv!?!

  Takk for nydelig brødkurv avlevert i barnehagen AB! Skjønt, man vet jo aldri om man vant den eller om det bare var min oppgave å gi den videre til den rettvise vinneren...

  Imens fyller vi den med kringler og smultringer.

  Kräm,
  B*

  SvarSlett