søndag 11. september 2011

Det står skrevet....

Det står skrevet litt av hvert både her og der rundt om i dette huset, på tavler, huskelapper, i overfylte bokhyller, på veggene, på kjøleskapet, inni kjøleskapet, på dørene... Egentlig er det sånn at den tidligere omtalte bloggtørken fortsatt råder,  men denne var så fin at jeg bare måtte dele den med dere:


Med fire barn og en fotballdommer i huset, så passet dette skiltet perfekt!

Og når vi er inne på "gjemte" budskap rundt om i huset, så kan vi jo ta en sving nedover trappen vår (oppover har vi gått før og da så vi på klistremerkene under trinnene, så nå går vi altså nedover):Hvis du ikke er for opptatt av å se ned og passe på at du ikke snubler i leker, klær, hårstrikk og andre hindringer som til tider kan befinne seg i en barnefamilietrapp, bør du løfte blikket litt og kanskje du legger merke til den koselige julegaven jeg fikk av bestisen til jul, godt plassert oppunder loftstrappen:
Må forresten nevne at vårt mystiske bokstavspøkelse har vært på ferde også her. Bare se:


Merkelige greier...

I vinduene på soverommet har vi en A og en B og en C. De som kjenner oss sånn forholdsvis godt vet at det ikke er fordi vi er så glade i alfabetet, men at det er forbokstavene i navnene våre. I alle fall, jeg hadde kjøpt bokstavene som en hyggelig og romantisk gest til min kjære, men romantikken fikk seg en aldri så liten knekk når det viste seg at jeg hadde vært litt for kjapp i butikken og dermed hadde rasket med meg en A og en B og en....
G.... "Hvem er G?" undret min noe forvirrede bedre halvdel...

Kunne kanskje plassert dem i gangen ved siden av veskene mine og skrevet BAG? Tja... G'en er uansett byttet og nå står A, B og C lykkelig og romantisk tett sammen i vinduskarmen. Ikke plass til noen Georg eller Gregor eller Gorm her i gården! ;-) Og dagens moral er gode gamle slageren:

Hastverk er lastverk, folkens!

Ha en fin uke!

3 kommentarer:

 1. Sånne løse bokstaver får det alltid til å klø noe grassalt i fingrene! Vi var en tur innom interiøravdelingen til Bohus på lørdag. På vei ut døren møtte vi et svært så knisende og klynkende kjærestepar. Jeg tror jeg vet hvorfor. Borte i bokstavutstillingen var det nemlig "noen" som hadde byttet ut E'en i HOME med en O...

  "HOMO" lyste derfor mot alle kundene, på høylys dag, antageligvis til betjeningens store uvitenhet...

  Når alt kommer til alt er det sikkert smart at mannfolk ikke handler så mye i disse bokstavhyllene? Vi er nok troendes til å komme frem til de minst romantiske bokstavkombinasjoner i manns minne.

  B*
  P.S. Godt at tørken begynner å fuktes igjen Birthemor

  SvarSlett
 2. Hihi likte det skiltet.Selv om jeg er i en litt underlig situasjon der. Jeg har jo en mann som tar seg av klesvasken. Utrolig men sant. men han kan jo gjerne henge opp et likt skilt. Med fare for at han ikke får så mange søkere til jobben..

  P.S Jeg og Millie Moi skal på bloggfrokost lørdag den 24, Interiør og boligmessen. Bli med du også!!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Påmelding til frokost skulle sendes til Trude:
  trude.vaaga@possibility.no
  Starter kl 10
  Blir gøy!! :)

  SvarSlett