mandag 13. februar 2012

Når 2 skal dele rom... Del 2

Når to skal dele rom.....


...hender det rett som det er at de vekker hverandre på tidspunkter hvor det ikke er meningen at man skal være våken.

Når to skal dele rom...


...får mor og far til stadighet besøk i sengen midt på natten av små mennesker med rosa dyner, kosedyr og særdeles urolige sovevaner. Og da blir kvaliteten på søvnen deretter...

Når to skal dele rom....


...blir mor og far desperate og går løs med kubein og slegge på husets siste tilgjengelige hjørne...

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...tilkalles snekkeren med bønn om EKSPRESSLEVERING!

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...har ikke guttene lenger gardiner med perler på, men tøffe små bamser snedig festet med maskuline nøkkelringer (kjappeste gardin-styling ever?).

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...avslutter skjortene sitt naboforhold til rosa kjoler og blonder...

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...er det faktisk LOV TIL å klistre klistremerker på veggen (men denne tillatelsen gjelder selvsagt bare mor...) JIPPI!

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...blir det skapløsning av kjøkkenskap - fordi man bare har så mye dybde, så mye høyde og så mye bredde tilgjengelig - og fordi man MÅ ha en bokhylle mellom skapene... Og fordi lommeboken skriker etter at snekkeren har hatt ekspresslevering....? Men det ble jo veldig bra!

Når to IKKE LENGER skal dele rom....


...får mor og far atter en gang soverommet for seg selv. JIPPI! og vi begynner å ane konturene av et liv hvor det faktisk vil være nødvendig med vekkerklokke. Oh hvilken luksus!

Og gjenerobringen av soverommet er behørig feiret med bestilling av nye nattbord / vegghyller / hus fra Ferm Living. Og hvor godt kjenner dere meg??? Hvilken farge er det på bakveggen i de nye hyllene???

Ha en fin uke! Det nærmer seg vår!
Studio 5 - Oak

10 kommentarer:

 1. Like flink som alltid du:)

  Berit

  SvarSlett
 2. Lurer på om du skal på desse kantar i sommar... Kunne trengt litt råd for å finne hjørner til fleire soverom her òg! Sjå på det som ei tinging av konsulenthjelp ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart vi kommer innover til sommeren! Byr du på saft og jordbær? Så får vi se om vi ikke kan finne ne krok til minsten. Evnt er jo lavvo på terrassen en god løsning? :-)

   Slett
 3. Tipper brun og gammelrosa bakgrunn, eller kanskje grå?
  Herlige bilder :)
  Klem fra Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kjenner meg godt! Er selvsagt den rosa... :-)

   Slett
 4. Å så fint!Dere er så flinke til å få gjort ting. Imponerende!
  Klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Som jeg sa til deg forleden: vi er flink til å ringe snekkerne... ;-) Men du er da ganske god til sånt selv og - hytten deres er blitt så flott!

   Slett
 5. Morsomt Birthemor! Men også litt vemodig? Jeg fikk en aldri så liten klump i halsen da jeg leste om de blå skjortene som ikke lenger får henge ved siden av de rosa kjolene... Snufs... En epoke er over. De skal aldri mer være bestevenner... Jeg klarer ikke skrive mer, tårene renner på mitt kinn i sympati. Livet virker meningsløst akkurat nå...

  HOLD AN MANN!!! SKJERP DEG!!! Det er jo nå skjortelivet begynner! Endelig kan skjortene gjøre akkurat som de vil! Henge på snei på klesknaggen, ligge i en krøll på gulvet, være full av ketchup og sennep...

  Okey da. Men likevel rart at 2 voksne kan dele rom uten problemer?

  Og jeg skjønner godt at barn med rosa dyner kommer på besøk. De voksnes soverom er rett og slett for innbydende! Lag det heller utrivelig, først da vil barna holde seg på sitt eget rom.

  B*

  SvarSlett
  Svar
  1. Ånei ånei, Blomsterstjernen! Det var ikke meningen å gjøre deg så opprørt. Skjortene har det helt utmerket der de henger på sin fine knagg (som du kanskje la merke til var et fly). Jeg jobber forøvrig hardt med å gjøre voksensoverommet riktig så utiltalende for små barneføtter - har kjøpt et beist av en seng med store praktiske skuffer under. Perfekt til å få blåmerker på leggen når man skal krype oppi det man trodde var en myk kontinentalseng... Les mer i seinere blogginnlegg...

   Slett