fredag 6. april 2012

Den store koppestafetten!


Var det noen som sa at det var blitt vår???? Det snør jo! Og hva gjør man når man er i en liten hytte langt fra kinoer, akvarium, kafeer, VilVite osv osv? Joda; man drikker seg gjennom ALLE kaffekoppene i hytten! Og de er ikke rent få heller....

Koppeestafetten begynner med lengte-etter-utenlandsk-vårstemning-modus-koppen... En klassiker!Etter en varm og god kopp med nybrygget kaffe stiger stemningen og neste etappe blir en deilig espresso i nydelig pastell og gull (forøvrig et noe uheldig valg for de som liker å få sin kaffe lunket i mikrobølgeovn...)Har du sett sånne herligheter som dette?

Etter pastellnytelsen er ovnen i ferd med å slukne og man må ut i rufseværet etter mer ved... Hverdagen innhenter en til stadighet - og valget for neste etappe er dermed enkelt:


Raus og robust! Men litt farge hadde vel gjort seg i en snøtung og skygrå dag?


Neimenn se! Dette må da ha vært årets poppisfarge en gang i tiden??? Neste etappe foregår i selskap med en skikkelig humørspreder av en retro-skjønning:


Dagen går omsider mot kveld og siste etappe dreier seg om gyngestoler, gjenglemte gamle ukeblader, og BESTEMORMODUS:Vel i mål foran oppvaskmaskinen (ja, vi har oppvaskmaskin på hytten), befinner jeg meg langt inni koppesnuingsmodus og gjør en vidunderlig oppdagelse under kopper og fat: Jeg har i løpet av dagen drukket meg gjennom et særdeles representativt utvalg av norsk koppemakerhistorie! Kulturhistorie i kjøkkenskapet!
Ungene derimot, de får denne:
FORTSATT GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

PS. Takk til Fjordlykke og hennes flotte familie for koselig vaffelbesøk. Veldig kjekt med gode venner i hyttenærhet!2 kommentarer:

  1. Oj! 6 kopper kaffi per dag er akkurat sånn det bør være på landet:) En til frokost, en til nons, en til middag, en til kaffe, en til kvelds og en på sengekanten. Kanskje også en liten natt-kaffe i tre - halvfire tiden.

    Min favoritt var nok den første engelskinspirerte med rosa snirklerier. Tett etterfulgt av de gullforgylte pastellatene.

    SvarSlett
  2. Liker så godt den retro mintgrønne fargen som kopp nr 3 og 4 har.
    Den er skjønn! Hundremeterskoghekk nede?? Wow de er effektive!!! Blir åpent og fint. Stjeler så mye lys en slik hekk. Høres koselig ut med hvitmalt gjerde! Klem:)

    SvarSlett