onsdag 30. mai 2012

Birthemor blogger om hage....på sin måte...

Nå som jeg har delt så mange sider av husets innside med dere, tenkte jeg at det var på sin plass å vise alt det fine vi har jobbet med på utsiden også. Og så er det jo sesong for blomster og planter og sånt!


Ved inngangsdøren henger en av sesongens stoltheter! Her er vakre fioler og yndige små påskeliljer plantet sammen i kjærlighet og skjønn forening. Og som du ser, har vi virkelig grønne fingre her i huset! Vi stuller med blomstene og prater med dem hver dag.

Vi har en liten kompis som synes det er mye morsommere å leke med biler på asfalten uti veien, så derfor har vi en god stund nå ønsket oss en port. Endelig er ønsket oppfylt!


Porten kommer i et deilig vedlikeholdsfritt materiale, og portstolpene forskjønner virkelig innkjørselen til huset. En pryd for både eiendommen og for hele nabolaget, om jeg må si det helt beskjedent...

Med den gode stand hagen vår er i, med mange fine plasser og terrasser, så var det ingen utfordring å finne en diskre plassering av trampolinen. Slike blå objekter for å fremme barnas (og de voksnes) fysiske form er vi svært positive til, men at de frembringer det beste estetisk sett, det kan vel heller diskuteres. Derfor mener vi at vi i år har vært heldig og funnet en plassering som gjør den lite synlig i terrenget:


Godt fornøyd med den ja!

Husets mannfolk var litt misfornøyd forleden. Han syntes jeg hadde tatt litt for hardt i når jeg luket i bedene. Jeg mener dog at såpass må man ta i skal man få unna ugresset?


Eller hva synes dere?

Kan avslutningsvis forsikre bekymrete lesere om at det vil komme visse endringer i det området som enkelte festlige mennesker presterer å kalle for hagen vår. Hage du liksom... Men en gang i fremtiden... Trur eg... :-)

Håpar eg....


2 kommentarer:

 1. :) Jeg registrerer at du snakker med blomstene daglig? Ting tyder på at du kanskje bør skifte samtaleemne?

  Det irriterer også meg grenseløst at barneleker utelukkende finnes i grelle farger! Hvorfor ikke få en trampoline i syrinlilla? En sangkasse i kremhvit med utskjæringer og snirklerier? En lekestue satt sammen av antikke krukker og vaser fra et svensk herskapshus?

  P.S. Er godt kjent med "kompiser" av typen som dåner av synet på "lekebiler" i størrelse 1:1!!! Slitsomme men greie typer ;)

  SvarSlett
 2. Hehe:) Jeg likte veldig godt lukingen din. Det er slik jeg også må utføre arbeidet her. Må luke bort trær og kampesteiner.. Har funnet ut at solbærbusker elsker slike vekstforhold, så jeg skal ha flere av dem. Hjemmelaget solbærsaft er jo luksus. Lykke til videre med hage!

  Klem:)

  SvarSlett