onsdag 29. februar 2012

Meant to be...

Litt romantikk i anledning skuddårsdagen:

Det var meningen at min kjære og jeg skulle finne hverandre. Hvem kan tvile på det når de ser bildet av gyngestolene våre?


Den blå har Chriss alltid hatt på hytten. Der satt bestemor og skuet utover i havgapet. Den brune har stått hos meg hele livet. Da jeg var liten hadde den akkurat samme blåfarge som den andre! Men med tiden har den vært gjennom ulike faser, bl a en lekker lavendellilla 80-tallsperiode før den engang på slutten av 90-tallet gikk inn i en mørkere voksenfase... Kanskje de to stol-brødrene snart må gjenforenes skikkelig med en felles farge? Forslag?Ingen tvil om at disse to hører sammen i hvert fall!

Stolene står og holder hverandre kjærlig i hånden på hytten. Og hytten, den begynner å bli ganske koselig etterhvert! Den har de siste årene møysommelig beveget seg fra mørkt furu-mareritt til vår egen lille sommer-idyll. Er fortsatt mange ting vi har lyst til å gjøre, men noen prosjekter må man vel spare til rastløse dager når hus og hage er ferdig?


Det første vi gjorde var å kjøpe ny sofa. Med plass til alle og krok til armkrokkos. Og det første minstejenten gjorde, var å tegne på armlenet med kulepenn... Hvis jeg lar henne tegne litt mer, har jeg da god nok grunn til å snike inn det hvite trekket som min kjære ikke ville ha???

Bildene på veggen er forresten malt av min gode venninne Reidun Bjørke.Noe av det deiligste med å ha en hytte, er at her kan man ta den helt ut i forhold til alt man egentlig liker, men liksom ikke kan ha hjemme... Så soverommet er malt i fargen Aladdin og den er helt herlig! (Og enda et pluss er at jeg nå ikke drømmer om millioner av furukvist når jeg sover der...)

Det eneste kjipe med soverommet akkurat nå:


Minstemann sover også der... Et lykkelig "hei mamma!" fra en liten hjerteknuser er veldig skjønt, men ikke klokken 0430...

Blir det for gale, kan jeg alltids flytte meg inn på gjesterommet (hvis det ikke er gjester der da). Der inne er det kjempegod plass! Sengen er på størrelse med et gjennomsnittlig skolepennal og rommer både deg, en blyant og et viskelær på en gang!


Resten av hytten må jeg nok gnite på - ellers har jeg jo ikke noe å skrive om i påsken?

Håper alle har hatt en flott skuddårsdag - noen som har fridd? Noen som har fått 12 par hansker? Vurderte å finne på noe, men har ikke plass i gangen til så mange hansker...

:-) AB

7 kommentarer:

 1. Veldig koselig hytte! Fine farger. Aladdinfargen minner om den vi har på gjestetoalettet; Gustaviansk blå.

  Jeg synes faktisk det var ganske sjarmerende at de 2 forelskede gyngestoler hadde forskjellig fargedrakt! På hytten er alt lov! En stol for far og en for mor.

  Gjestepenalet så også innbydende ut. Bare litt bekymret for at den nostalgiske vannkannen med kokende vann skal ramle ned i hodet på gjesten hver gang man dunker borti veggen... (noe man antageligvis gjør annenhvert sekund?)

  Gleder meg til påskereportasjen!

  Fridde din mann i går? Det hadde vært herlig frekt! Skikkelig likestilt rettighet

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig svar fra min mest trofaste leser. Vannkannen er fra tiden før elektronikk, vaskemaskiner og mikrobølgeovner flyttet inn i hytten, og anses derfor som trygt plassert over sengen. Kanskje det kommer påskeliljer i den snart? Svigerbestemor har plantet HAV av dem rundt hytten - får bare håpe at kalender og vær slår til i år slik at vi faktsik er der inne når de står i blomst...

   Slett
  2. Ja jeg er trofast som en skomaker her i Birtheland.
   Det burde også alle andre være...
   Høres ut som en god plan med påskeliljer i kannen!

   Slett
 2. Takk for koselig tur til verdens navle, Dale. Der alt skjer. Så fint dere har fått det. Foreslår kaldt vann i den kannen, og om gjestene ikke står opp...
  Kanskje vi kommer på påskeliljeslang hos dere. Ingen svigerbestemor har plantet løk hos oss:)

  SvarSlett
  Svar
  1. ;-)Kaldt vann kan til tider være nødvendig ja... Påskeliljene deles med glede! Ha en fin uke!

   Slett
 3. Herlig med de to fine gyngestolene :)
  Ønsker deg en herlig søndag ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Hello søta.
  Koslige gyngestoler og herlig hytte.
  Ønsker deg en vidunderlig uke min venn.
  Kiss and love Camilla

  SvarSlett