onsdag 28. desember 2011

Jeg fikk en dokost til jul...

Ja, du leste riktig. Jeg fikk en dokost til jul. Av min mor. Ja, du leser fortsatt riktig. Og jeg hadde ønsket meg denne dokosten. Ja, du leser fortsatt helt riktig...



Rett nok var dokosten jeg fikk til jul ikke av typen 9 kr på IKEA, lik den som prydet hyllen bak do inntil i dag.. Høyt oppe og akkurat ute av rekkevidde for en viss tidligere omtalt klatremus.




Jeg må jo innrømme at pengene føltes noe bortkastet (eller spylt ned i do om du synes det er et mer passende ordvalg) når den pent murte hyllen bak toalettet ble benyttet til Domestos, Ajax og dokost a la 9 kroner på IKEA. Det var jo her de levende lysene skulle stå, i hyggelig selskap av lekre parfymeflasker, dyre kremer og diamanter - eller noe i den duren..

Så da er det godt å ha en generøs mamma som får orden på sakene! Min kjære mamma spurte i butikken om det virket litt sært og kanskje også en smule fornærmende å gi folk en slik sak i julegave - jeg mener, hallo! En dokost?!? Ekspeditøren kunne berolige min mamma med at tvert imot, denne dokosten stod høyt oppe på mange bryllupsønskelister nå til dags! Gavebordene i bryllupene blir aldri det samme:

Gavebord anno 1990: Lysestaker, dessertfat, kakespader....

Gavebord anno 2011: Dokoster, søppelspann, skittentøyskurv....

Og her ser dere bror boss-spann og søster dokost lykkelig gjenforent på badet vårt:



Er de ikke skjønne sammen??? Og: Er jeg nå kommet i kategorien "den som har alt"? Hva gir man "den som har alt" til jul? Svaret er enkelt: dokost, selvfølgelig! Men til neste jul da??? Hehe, svaret er like enkelt: jeg har jo ett til bad...


Så nå er hyllen over do endelig kommet til sin velfortjente heder og verdighet, og jeg gleder meg til å feire nyttår og la gjestene mine besøke byens reneste og mest gjennomførte do!



BIRTHEMOR ØNSKER DERE ALLE ALT GODT I DET NYE ÅRET, OG MÅTTE DERE ALLE NYTE MANGE GODE STUNDER MED EN GOD BOK PÅ ET SKINNENDE RENT DO! GODT NYTT ÅR!

7 kommentarer:

 1. He he.. Ikke verst å få dokost til jul når det er av den sorten ja. Må få oss en slik vi også. Like grusomt hver gang en viss pesende pelsdott kommer løpende med dokosten i munnen..

  Godt nytt år!!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Ha, ha.. morsomt :)
  Dokost er jo noe alle har bruk for, så hvorfor ikke i julegave :)

  Fortsatt god jul til deg!

  SvarSlett
 3. Du og du!! Det var dokosten sin!! :)) Helt herlig julegave!
  Ønsker deg en fortsatt koselig romjul.
  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 4. Tenker dere sikler etter dokosten min, ja.... Godt nytt år alle sammen!
  PS. Camilla: Hadde en arkitekt innom i dag, og gjett hvilket hus hun hadde flyttet inn i? Hint: på Wergeland... ;-) It's a small world.

  SvarSlett
 5. så heldig du er, elsker vipp, og tror jeg også kommer til å kaste bort penger på noe man putter i do:)

  ha en fortsatt fin søndag

  SvarSlett
 6. Og hei igjen BM!

  Dette innlegget hadde visst gått meg hus forbi og rett borti nummer 46...

  En virkelig forbedring! Godt rapportert! Som du vet elsker jeg før-, underveis- og etter-bilder...

  Hvem hadde trodd at en dokost kunne være så yndig og grasiøs? En flaske rødvin er jo vanligvis den ultimate "den som har alt" presang. Men jeg har lenge lurt på hva man gir til "den som har alt" men som ikke drikker alkohol...

  Rødvin er såååå 2011!

  Skal sporenstreks ut å kjøpe inn et par dusin dokoster som jeg kan ha ferdig innpakket klar til leveranse dersom man plutselig mottar en gave fra venner man ikke trodde man skulle kjøpe gave til... (og de er det dessverre alt for mange av!!!)

  Kan ikke vente med å teste ut den nye dokosten din!

  SvarSlett
 7. Så vittig med arkitekten! Liten by vi bor i ja :) Men hvorfor arkitekt på besøk, har dere spennende planer?

  SvarSlett