mandag 2. januar 2012

Sjarmerende gamle hus, sa du?

Visst er det sjarmerende med gamle hus! Hus med sjel! Hus med små skjevheter og finurlige løsninger som forteller om en tid som en gang var.Jovisst er det koselig å pynte opp med lykter og blomster utenfor en gammel og ærverdig fasade.


Og jovisst er det fint med smårutete vinduer og høyt under taket.


Og jovisst kler et gammelt hus både skjeve panelvegger og moderne tapeter. I skjønn forening!


Men neimen om vi synes det er særlig lekkert å finne rester etter tidligere zzzzummende leieboere innunder taket i hele andre etasje... ÆSJ!

Og dette var ikke de største som dukket opp....

PS. Leilighetsbygg utført med pinlig geometrisk nøyaktighet og forkjærlighet for 6-kantede rom i str 2 x 2 cm, bygget av solid tygget trevirke iblandet dronningspytt, gies bort til dem som ønsker å gi sine etterkommere en innføring i vepsebolets fantastiske verden.3 kommentarer:

 1. Zzzzzteike! Nå fikk jeg litt småangst. Er allergisk mot bistikk. Håper ikke de som bodde der før var det:) Men koselig har dere fått det! Godt å få rensket ut litt. Spennende er det også. Hva blir det neste? En kokodille i rørene:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Jeg ble mest bekymret for de stakkars vepsene som nesten ble spiddet i hel av taktekkeren med 20 toms spiker!!!

  Ellers liker jeg godt det gamle huset ditt! Inviter meg gjerne på besøk:)

  SvarSlett
 3. Veps fortjener å bli spiddet med 20 toms spiker. De bedriver jo halve livet sitt med å spidde andre? Klart du skal få komme på besøk, Blomsterstjernen! Kanskje du og konemor vil spise middag hos oss en dag snart? Så kan vi prate interiør mens hun og C fotball? ;-) Men helt alvorlig: middagsinvitasjon er herved avgitt. Vi må finne en dato! Og Fjordlykke: dere må også komme innom snart! God helg!

  SvarSlett