torsdag 7. april 2011

HVIT SOFA....

Årets "snakkis" er visst ikke situasjonen i nord-Afrika. Ei heller finanskrisens fortsettelse sør i Europa. Eller hvordan det går med Brann i år.

Årets "snakkis" er vår nye sofa. Vår nye, store HVITE sofa. Kombinert med at vi har 4 barn her i huset. Jeg gjentar: fire (4) barn og HVIT sofa. Du hørte riktig.


Det føles i alle fall sånn. Det første folk sier når jeg treffer dem på butikken er: "Hører du har kjøpt ny sofa. Og så hvit da gitt! Hva tenkte du på???" Snart har folk glemt navnet vårt. Vi blir bare "de som har HVIT sofa. Og 4 barn i huset!"

Men fin er den. Ingen som motsier meg der! Og for ordens skyld, så kan trekkene vaskes på 60 grader i vaskemaskinen, så nervene mine er ganske rolige.

(Men vil du spise pizza med tomatsaus, så er spisebordet plassen, og har du flett ny mørkeblå jeans på deg, så får du sitte på et teppe - i hvert fall de første par ukene...)

5 kommentarer:

 1. Hehe bare misunnelse:) Hvem vil vel ikke ha en hvit sofa? Det er jo NYDELIG! Jeg har planer om å male parketten hvit. Får mange sterke reaksjoner rundt forbi når jeg nevner det. Sikkert ganske upraktisk, og man må male over minst en gang i året. Men jeg HATER gulnet eikeparkett. Noe skal gjøres . Det er sikkert.

  Ha en fin kveld!
  Klem:)

  P.s digger å være første kommentar:) Så gøy at du har fått deg blogg!

  SvarSlett
 2. Hei Birthemor!
  Ser elegant ut, men jeg tør nok ikke komme på besøk! Husker jeg en gang tok på meg en fletta ny hvit genser og tok meg en tur på Garage. Ikke et eneste molekyl var hvitt da jeg vendte genseren hjemover 3 timer senere...

  Jeg passer best i spraglete sofaer der jeg kan boltre meg uhemmet;)

  Fin blogg!

  De beste hilsner,
  Blomsterstjernen

  SvarSlett
 3. Heisann du!
  Det var på tide du begynte å eksponere hus og heim på litt mer regelmessig basis! ;o)
  Gleder meg til å følge med her fremover, bedre enn ingenting, vi får jo ikke sett det live ofte nok.
  Selv har jeg ikke helt kommet ut av vinterdvalen på Solsiden enda, men det er like før nå, grønnere og grønnere dag for dag...
  Og du! Vi og har omtrent sånn sofa, men vår er MØRKEgrå... ;o)

  Ha en fortsatt superoptikjempefantafenomenalistisk dag da!

  SvarSlett
 4. den sofaen var nydelig :) hvor er den kjøpt?

  SvarSlett
 5. Hei! Sofaen er fra Hjellegjerde. Kjøpt hos Møbelringen. Vi har hatt den i over 1 år nå og er kjempefornøyd. Ser at armlen må renses snart, men alle putene går i maskinen og tåler det meste. :-) Fortsatt god sommer!

  SvarSlett