søndag 10. april 2011

Pedalen er tilbake!

Vi har flyttet. For et års tid siden flyttet vi inn i en rønne...

Sånn så det ut der...

Saken er at da vi flyttet inn, hadde vi stue, bad og ett soverom noenlunde beboelig. Ett soverom - tre barn (dengang) - 2 voksne. Festlig. Ikke var det strøm på det soverommet heller. Av og til overrasker man seg selv med hva man kan takle - så lenge man vet at det er midlertidig!

I alle fall; da vi flyttet inn, var huset en byggeplass, og stort sett alt vi eide ble stuet inn på loftet. Det gjaldt også pedalen til symaskinen. Nå begynner vi etterhvert å få ting ned fra loftet og inn i skuffer og skap, men den nevnte pedal, den ville bare ikke vise seg. X antall timer er gått med til å lete, lete og atter lete. Vanligvis er jeg ikke den som setter seg ned og syr i hytt og pine, men når symaskinen er indisponibel, da får man så fryktelig lyst til å sy altså!

Så i går kveld (red.mrk: lørdagskvelden når man egentlig skal drikke vin og spise sjokolade), da endevendte jeg ALT i huset, og jakten ga resultater:Glemt var glasset med Sangria ( fra flasken som jeg også fant i en kasse på loftet).
Glemt var sjokoladen.
Glemt var veiesnopet.

Her er et stemningsbilde fra stuen min klokken 23:54 en lørdag kveld:Så nå drømmer jeg om påskepynt, nye gardiner, puter med masse pynt og stash, girlander med vimpler til den forestående barnebursdag i huset, osv osv osv... Har ikke blitt så mye interiørstoff på denne bloggen hittil, men nå som pedalen er inne i mitt liv igjen, så lover jeg masse interiør i fremtiden! I mellomtiden har vi en ny bukse med sopp-mønster som turner i den nye hvite sofaen:Og mammaen (som egentlig ikke har helt kontroll på sying og sånt) er ikke så rent lite stolt!
Ha en herlig og vårlig søndag!

4 kommentarer:

 1. Slik er det her òg - om maskina ikkje fungerer, eller eg berre ikkje kan få sydd så fløymer det over med planar.

  Sniker nok innom her igjen ;)

  SvarSlett
 2. Dere har vært utrolig flinke med huset. Det er ikke bare bare å gå i gang med noe slikt. Men det er så utrolig deilig når alt er ferdig. Vi er snart i mål på hytten. Badet er ferdig fliset, mangler bare fugene. Kjøkkenet er nesten ferdig, venter på benkeplaten og batteri. Og rørleggeren.. Litt kjedelig at han ikke er like ivrig som oss..

  Gleder oss sånn til å hilse på minsten!!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Wow! Du overrasker stadig AB. Fin blogg og fin bukse.

  SvarSlett
 4. Og nydelig søt bukse du har sydd!!
  Så flink du er!

  SvarSlett